Joe Biden merr vendim, i fut në listë të zezë këta politikanë nga Kosova

Shtëpia e Bardhë përmes një komunikate ka thënë se do t’i fusë në listën e zezë të gjithë zyrtarët e Ballkanit që nuk i respektojnë marrëveshjet e cekura në komunikatë, shkruan Express.

Sipas presidentit të SHBA’së, Joe Biden, ka thënë se do t’u pamundësohet hyrja në Amerikë atyre që kontribuojnë në destabilizimin e rajonit.

Vlen të përmendet se Marrëveshja e Rambujesë dhe Pakoja e Ahtisarit nuk përmenden si marrëveshje që duhet respektuar nga ata që duan të mbetën “miq të Amerikës”.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP