Ky është shteti shumë i fuqishëm që sapo dha njohjen e shtetit të Kosovës

Zv.ministri i jashtëm Ukrainas, Vasyl Bodnar, në një interviste në RTV Ora, paral ajmëroi një njohje të mundshme të shtetit të Kosovës nga Kievi zyrtar.

Sipas diplomatit ukrianas, nuk duhet të bëhen paralelizime mes Kosovës dhe Kr imesë pasi sipas tij, janë dy gjëra krejt të ndryshme nga njëra-tjetra.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP