Mesazhi prekës i mamasë: E kam vajzën më të bukur në botë, mjerët ju që e kritikuat

Kur e mbajta në krahët e mi për herë të parë , nuk mund t’u besoja syve.

Ishte hera e tretë që sillja në jetë një fëmijë, dhe sigurisht që emocionet e atij momenti janë të papërsëritshme.

Megjithatë tanimë isha më e përgatitur se ç’duhej të bëja, dhe si duhet të përkujdesesha për të, por me Natalie ishte komplet ndryshe.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP