Mihrije Braha po kalon ditë të vështira, ndan lajmin e ‘Hidhur’ për Naim Abazin

Mihrije Braha dhe Naim Abazi kanë qenë në një lidhje me “Skype” tek emisioni Rudina ditën e djeshme. Ata janë izoluar në shtëpi dhe po presin rezultatin e tamponit.

Ndërsa Mihrija u shpreh se do vendosë ta bëjë testimin varësisht nga rezultati i ai të Naimit. Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te ndara 2 videot kan por pritni pak deri te largohet…

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP