Myftaraj: Dita kur do ta ‘Shembim’ çdo xhami nuk është larg, a e kuptum?

Kastriot Myftaraj: Dita kur do të shemben të gjitha Xhamitë nuk do të jetë e largëtKastriot Myftaraj, i njohur për qëndrimet e tij të hapura a n t i-muslimane.

Ai ka postuar në faqen e tij në Facebook një mesazh të gjatë urre jtjeje ndaj bashkësisë së muslimanëve shqiptarë.

Kësaj here ai ka shkuar shumë larg duke bërë thirrje të hapur për gj e no c id ndaj muslimanëve.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP