Nusja nga Kosova: Kam një vit e martuar, por vazhdoj të jem e virgjër, do të çmendem

Bashkëshortin ajo e njohu nga kushëriri i saj.

Folën për një periudhë të gjatë, derisa ai erdhi nga Gjermania për t’i kërkuar dorën.

Kështu, të bindur për dashurinë e tyre, ata u martuan pas pak muajsh. Por, sot kjo nuse nga Dukagjini, edhe pse ka 1 vit e martuar, vazhdon të jetë e virgjër.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP