Panik Në Beograd Mediat Serbe E Quajnë Albin Kurtin Lideri Më I Rrezikshëm Shqiptar Për Serbinë

Shqiptari më e kstrem përshkruan planin e tij për dialog me Beogradin (“Najekstremniji Albanac predstavio svoj plan za dijalog sa Beogradom“) eshte ke titulli i gazetave serbe për Albin Kurit.

“Unë do të marr përgjegjësinë për negociatat dhe pastaj do të organizoj një diskutim të brendshëm me serbët e Kosovës..” tha Albin Kurti citon gazeta Telegraf e Beogradit. Kryeministri Albin Kurti prezantoi planin e tij për të vazhduar dialogun me pesë pika me Beogradin.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP