Pse Serbia është më e fortë se Shqiptarët?

Sepse ka me vete Rusinë? Se edhe Kina i qëndron më afër? Sepse me shumicën e vendeve kryesore evropiane ka marrëdhënie të kahershme e të ngushta?

Sepse kapitali i shteteve arabe me shumicë derdhet në Serbi?

Sepse edhe Amerika në një moment (shih Grenellin!) më shumë mund ta mirëkuptojë Serbinë se sa Shqiptarët?

Nuk janë të parëndësishme të gjitha këto, dhe shumë të tjera që mund të renditen si pyetje, por arsyeja kryesore pse Serbia është më e fortë se Shqiptarët është: / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP