Të bëhemi 1 Milion ‘SHPËRNDARJE’ për ndalimin e sharjes së mërgimtarëve

Analisti politik, Krenar Shala si duket e ka “zbuluar” qëllimin e Valon Sylës se pse po i shanë mërgimtarët. Sipas Shalës, pa mërgimtarë l u f t a e Kosovës kishte me qenë më e vështírë, por edhe paqja.Sipas tij, Valon Syla po i shanë ata veç pse janë me ndryshimin dhe shpresën.

“Sigurt mërgimtarët t’kishin qenë me PDK-në, Valoni na kish tranu në portalin e tij tu i lavdu mërgimtarët 3 herë në dite”

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP