URIME! Amerika “Dridh” serbinë me këtë super lajm që i gëzohet Çdo Shqiptarë

Presidenti shkarkoi , një poltikan i njohur që së bashku me ish-ambasadorin amerikan në Beograd, Eagleburger, ishin kundërshtar të Kosovës dhe miq të Serbisë e Rusisë.

Sot Kosova mund të marrë frymë lirshëm, sepse njeriu qe e deshi ndarjen e Kosovës është shporrur nga Shtëpia e Bardhë.

Që I Gëzohet Çdo Shqiptarë!Presidenti shkarkoi , një poltikan i njohur që së bashku me ish-ambasadorin amerikan në Beograd, Eagleburger, ishin kundërshtar të Kosovës dhe miq të Serbisë e Rusisë.ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne pasi ta keni hapur.