55 mijë ushtarë TURQ ranë SHEHID për mbrojtjen e Shqipërisë pas shpalljes së Pavarësisë

Gazetari e pyetj historianin duke i thene:

Profesor filluan perplasjet mes Ismail Qemajlit dhe Esat Pashe Toptanin, ku pak njerez e dijne qe kan humbur jeten 55 mije turq per mbrojtjen e pavarsise se Shqiperise.

A duhet ti tregojme kete brezit te ri?

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP