Arjan Çani: Albin Kurti është një ‘Zagar Politik’ vetëm budallenjtë e duan

Arjan Çani, “Nëse do isha kosovar s’do e votoja Albin Kurtin, Nuk e mbaj kur më ka ardhur Albin Kurti në studion time, por megjithatë them që jo më kot është shpallur nga ju personi i vitit.Megjithatë unë nuk do e votoja po të isha shtetas kosovar.

S’do e votoja sepse është krijuar një mit për të, dhe mendoj që ky mit duhet të rrëzohet.