E rëndë! 36-vjeçari nga Peja i dha fund jetës për shkak të presίonit nga fajdexhitë

Baton Berisha, 36-vjeçar, d yshohet se i dha fund jetës së tij, sot në fshatin Sferrkë e Thatë të Pejës, raporton Gazeta Sinjali.

Ai ishte larguar dje nga shtëpia dhe familjarët e tij e raportuan të zh dukur në polίci. Sot, rreth orës 13:00, ata e gjetën 36-vjeçarin pa sh enja jete në një fushë të këtij fshati, me një vrίmë në kokë, që d yshohet të jetë sh kaktuar nga a rma e z jarrit.

Një burim i afërt me vίktίmën i ka thënë Sinjalit se arsyeja se pse Batoni ka kryer vetëv rasje është për shkak të presίonit që e ka pasur nga fajdexhίtë.

Ai thotë se Batoni kishte marrë fillimisht 8 mijë euro borxh nga disa fajdexhi të Deçanit dhe tani borxhi ndaj tyre kishte arritur në 100 mijë euro.

Për këtë, ky sinjalizues thotë se fajdexhίtë kanë shkuar te shtëpia e Batonit dhe e kanë k ërcënuar atë dhe familjen e tij, duke t entuar që t’i largojnë nga shtëpia dhe t’ua marrin atë në këmbim të borxhit.

Ditën kur fajdexhitë i shkuan 36-vjeçarit në shtëpi, ai thotë se ua kanë prezantuar familjarëve një lίstë të b orxheve, që kanë arritur shumën e 100 mijë eurove.

Batoni ishte me prejardhje nga Kamenica e Lugut të Baranit dhe jetonte në Pejë. Ka punuar si agjent i shitjes në ELKOS. Ai ishte i martuar dhe baba i tre fëmijëve./Gazeta Sinjali