Këto janë tradhëtitë që Albin Kurti, Hashim Thaci e Ramush Haradinaj ia bënë Kosovës

Po, janë tradhëtar. Jo asi klasik, sic po shtyhen ndërmjet veti. Më poshtë do të rënditen disa argumente pse ata nuk janë të tillë dhe pastaj do të nxirren informatat që tregojnë qartë tradhëtitë e tyre.

Që të tre nuk iu trëmbën aspak Serbisë. E morën fuqishëm anën e Kosovës kur ishte në pyetje liria jonë.
Hashim Thaci nuk ishte i rekrutuar nga Serbia apo Rusia ta dëmtojë Kosovën. Pse ta bënte këtë? Ai ishte kryeministër dhe udhëheqës i vendit sa herë deshti. Pse me marrë pare gjetiu, kur mund të merrte pare në Kosovë sa donte pa I thenë askujt as shef, as faleminderit.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP