Lumja E Thaqit: Kam Doktoraturë Me Notë 10, Mvjen Keq Për Juve Qe Jeni Analfabeta Shumica

Një sukses i menjëhershëm dhe i jashtëzakonshëm ka ndodhur menjëherë pasi Lumnije Thaçi është zgjedhur prodekane në Universitetin Publik të Mitrovicës “Isa Boletini”.

Bëhet fjalë për diplomat që lëshon ky universitet e që sipas të dhënave të para ato tashmë do të shënojnë një njohje ndërkombëtare. “Ky është vetëm fillimi. Unë jam njeri me shkollë, edhe kam me e ngrit ketë universitet sepse e meriton”, ka thënë Lumnije Thaçi.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP