Lushtaku: Albin Kurti s’pati guxim të jetë pjesë e UÇK-së

Ish-k omandanti i UÇK-së, Lushtaku tha për lajmi.net se Albin Kurti as nuk ka pasur vullnetin e as guxímin që të jetë pjesë e Ushtrísë Çlírimtare të Kosovës. Madje ai ka kujtuar edhe një moment të Kurtit kur i kishte vizituar pjesëtarët e UÇK-së në Likoc të Drenicës.

“E mbaj në mend kur ka ardh në Likoc e ne kemi kërku me qëndru me neve, por ai nuk ka pranuar dhe ai kurrë s’ka qenë u shtar i UÇK-së”, tha Lushtaku.

Lushtaku theksoi se Kurti kurrë s’ka qenë pjesëtarë i Ushtrísë Çlírimtare të Kosovës.

“Edhe pse pas l uftës atij i ka mbet merak, por na nuk jemi fajtor pse ai kurrë nuk e ka pas as vullnetin e as guxímin”, shtoi Lushtaku.