Merkel mbeti e ‘hutuar’ me këto s’kena të Ramës/ “Edi ia futi thίkën Albinit, tradhtoi edhe Kancelaren”

Drejtori i institutit Epik, Demush Shasha, thotë se kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ia futi thίkën pas shpine kryeministrit të Kosovës, Albin Kurtit.

Shasha duke komentuar takimin e kancelares Angela Merkel me Ramën e Kurtin, thotë se kryeministri shqiptar e t radhtoi edhe Merkelin.

Ai shkruarn se Merkel nuk lejon që të keqpërdoret prezenca e saj për politikat e ulta ditore, mirëpo kjo nuk e ndali Ramën që të denigroj Kosovën dhe të lartësoj Serbinë.

Shasha shkruan se Merkeli mbeti e hutuar nga s’kena e krijuar pasi Rama ia mohoi fjalën mediave nga Kosova.

Postimi i plotë:

https://www.facebook.com/demush.shasha/posts/10158079025011436