Pasuria marramendëse e Nasim Haradinajt; ka tokë prej 220 hektarësh me vlerë prej 3 milionë e 300 mijë euro

Nënkryetari i OVL-të UÇK-së ka deklaruar pasuri unike për vitin 2019 në Agjencinë Kosovare Kundër Korr upsionit.Ai ka deklaruar se ka një pelë të vogël që sipas tij ka vlerë të 3 mijë eurove. Pasuria që e ka deklaruar Haradinaj në Agjencinë Kosovare të Privatizimit, kap vlerën e mbi 3 milion e 300 mijë euro.

Haradinaj ka deklaruar se është pronar i hic më pak se 220 hektarë toke.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP