Shembul për t’u ndjekur dhe nga bota, hoxha dhe murgesha bëhen bashkë dhe ndihmojnë familjet

Një hoxhë mysliman dhe një murgeshë katolike në një qytet në perëndim të Kosovës bashkuan forcat për të ndihmuar familjet në nevojë.

Ata po ndihmojnë grupet që ndodhen në vështirësi financiare nga papunësia dhe ndikimi i pandemisë në ekonomi.

Shembul për t’u ndjekur dhe nga bota, hoxha dhe murgesha bëhen bashkë dhe ndihmojnë familjet.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP