TURP I MADH/ Ja kush e shpiunonte Hashim Thaçin në Hagë – Zbulohet dëshmitari ‘x’

Por ky debat është më i vjetër dhe ka filluar vite më parë. Në vitin 2018 Milaim Zeka, tashmë ish deputet në Parlamentin e Kosovës, pat zgjuar reagime të mëdha në opinionin publik pas një deklarate. Ai e pat përmendur Ramiz Lladrovcin, si njërin prej atyre që e kanë akjuzuar drejtëpërdrejt Presidentin Thaçi /Pamje mePosht

Duhet të theksojmë që në koh,ën kur është realizuar kjo intervistë, askush nuk e ka ditur me siguri që një aktakuzë e tillë do t’i ngrihej presidentit”.