Vi nga puna i rraskapitur por gruaja nuk livrit vendi pastaj un nervozohem dhe e rrahi ?

Pyetespori: Un vij nga puna i rraskapitur dhe i lodhur kurse gruaja nuk e livrit vendin.

Hoxha: Normal, pse mu qu ajo ma mir i bjen me pi qaj e fara tu hanger dhe ti je skllav ne kete rast. Mjeri ti qfar te ka gjet o burr po ja te tregoj un se çfarë bën….

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP