Vjen lajmi i mirë nga qeveria e Kosovës e Albin Kurti për personat qe po kërkojne punë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka publikuar një video-mesazh përmes së cilës u bëhet thirrje qytetarëve që të aplikojnë në konkurset publike. Kurti tha janë të sigurt se do të ndjekin po të njëjtin standard për të gjithë, në çdo konkurs që është i hapur apo do të hapet në të ardhmen. Kurse kryeministri Kurti tha se këto duhet të udhëhiqen nga njerëz profesionistë. “Jo zhvillimin e interesave të ngushta, që mandej i bën ato ndërmarrje barrë për shtetin /Pamje mePosht

Që kjo të arrihet, ne kemi nevojë për vëmendjen dhe interesimin e secilit profesionistë të fushës që prej kohësh kanë pasur interes të kyçen, por që vullneti i tyre është sh typur nga bindjet që kishin shtoi ai.