Ja si e tradhëtova burrin me 20 gusht: I thash po shkoj në dasëm tek motra

Përshëndetje, pash që publikoni rrëfime, shikojeni këtë rrëfim timin: / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP

Por para se të shkoja në restaurant kisha lën takim me dikë tjetër, me të cilin flasim që një kohë të gjatë. Atë e kam të regjistruar në Viber me emrin e vajzës së motrës për të mos e kuptuar burri im.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP