Lladrovci Kam qenë një prej nxënësve më të mirë në shkollë edhe Albinit ja kom kalu, por njëher kam ngel

Kësaj radhe, në një intervistë për media, ka thënë se ka qenë një prej nxënësve më të mirë të shkollës fillore. Befasia e tij në këtë intervistë është se, ai vet e pranoi se njëherë ka ngelë, pra e ka humb një vit. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP

“Një vjet kam ngelë, por pak s’ka kurgjo…”, thotë Lladrovci.“

Në klasën e shtatë, në moshën e pubertetit, më kishin pas ra nja dy nota, e kisha pas në Fizikë 3 dhe në Matematikë 4. Kështu që kam qenë një prej nxënësve më të mirë në shkollë”, tha Ramiz Lladrovci.Por, si mund të jesh një prej nxënësve më të mirë në shkollë kur një vit ka ngelë?

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP