Me paga mbi 4 mijë euro, ky është vendi evropian që kërkon punëtorë

Norvegjia është një nga vendet evropiane që po kërkon fuqi punëtore. Pagat janë tepër të kënaqshme, pasi variojnë deri në 4500 euro në muaj. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP

Profesionet më të kërkuara janë inxhinierë, mësues, mjekë, infermierë, shoferë autobusash, kuzhinierë dhe kamarierë.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP