Nuk i zinte gjumi prej vitesh, kur hapin tavanin s’u besojnë syve kur shohin këtë gjë

Raste të tilla janë të përhapura shumë dhe siç duket nuk paska surprizë më të madhe se sa kur zbulon atë që të kishte munduar prej kohësh. Një zgjua masive e 80 mijë bletëve mbajti një çift zgjuar gjatë natës për dy vite. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP

Ngjarja ndodhi në Spanjë, ku çifti, identiteti i të cilëve nuk bëhet i ditur, vërejtën një zhurmë të çud itsh me dhe të vazhdueshme në muret e dhomës së tyre të gjumit.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP