A ka përhajr, Ganimete Musliu vendos ti jep fund beqaris me këtë person që e njihni të gjithë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Ganimete Musliu asnjëherë pothuajse nuk ka bërë publike diçka nga jeta e saj private, raporton gaeta Arbëria. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP

Ajo është njëra nga deputetet e Kuvendit e cila ende nuk është martuar, madje nuk dihet se a është në lidhje dashurie. Arsyeja e kësaj nuk dihet, ndoshta ende nuk e ka gjetur shpirtin binjak.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP