Biznesmeni shqiptar me prona në Gjermani po kërkon nuse, lajmëromëni në këtë numër kush ka ‘Qik shpije’

Saimiri i “Love Story”, është kthyer në një nga djemtë më të pëlqyer të ekranit, jo vetëm nga vajzat që janë pjesë e spektaklit, por edhe jashtë tij. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP

Përpos bukurisë e trupit të palestruar, Saimiri është dhe shumë i suksesshëm në karrierë. Kështu domosdo lind pyetja nëse ai ka fri kë se vajzat e dashurojnë për atë që ka dhe jo për atë që është.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP