Çfarë i ndodhë trupit, nëse masazhoni këtë pjesë të veshit (Video)

Dr. Mark Sandomirski është duke bërë shumë bujë në botën mjekësisë. Ai po ju rekomandon pacientëve, një teknikë të thjeshtë, e cila po ka shumë efekt.Kinezët e quajnë këtë metodë Shen Men, ndërsa është e njohur si “Porta e Parajsës, transmeton Telegrafi.

Teksa e kryeni këtë mesazh, merrni frymë thellë dhe dëgjoni trupin tuaj.

Kur merrni frymë, shikoni majtas, ndërsa kur e lëshoni frymën shikoni djathtas. Per me shume ndiqeni videon Ketu.