Haradinaj: Krejt pasurin e kemi me djers dhe nga miqtë që na kan ndihmu

Deputeti i AAK-së, Daut Haradinaj gjatë intervistes së fundit ka folur për pasurin e familjes së tij. Daut Haradinaj u shpreh se gjithë pasurin që e ka ai edhe Ramush Haradinaj e kanë nga babai i tyre. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP

‘Ne kemi qenë familje gjithmonë e pasur, bab e babagjys, pasurin milionshe e kemi të trasheguar nga të parat tanë.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP