Hashim Thaçi “Dridhe” Gjithe Europen Nga Haga: Askush s’mund ta rishkruaj historinë, ky është çmimi i Pavarëisë

Hashim Thaçi “Dridhe” Gjithe Europen Nga Haga: Askush s’mund ta rishkruaj historinë, ky është çmimi i Pavarëisë. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP

Me të arritur para objektit ku do të bëhet intervistimi, Thai ka thënë se ‘ Askush s’mund ta rishkruaj historinë, ky është çmimi i Pavarëisë’. / Vazhdo lajmin më poshtë

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP