Holanda: Dënoni politikanët dhe të korruptuarit sepse kurrë nuk do të ketë Kosova liberalizim

Holanda është në mesin e disa prej shteteve të Bashkimit Evropian që po e pengojnë procesin e liberalizimit të vizave për Kosovën. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP

Zëdhënësja e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Holandës, Bo de Koning, në një përgjigje për KosovaPress ka bërë të ditur se argumentet e ofruara nga institucionet e Kosovës për luf t imin e korrupsionit dhe kri m it të organizuar nuk kanë qenë mjaft bindëse deri më tani.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP