Këngëtarja shqiptaredhuron 100 mijë euro për fëmijë të varfër: Unë kam një vajzë vetë, çdo fëmijë duhet të jetë i lumtur

Reperja e njohur ndërkombëtarisht me origjinë nga Kosova, Loredana Zefi, ka hapur zemrën e saj për fëmijët në nevojë. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP

Të shtunën në Gjermani është mbajtur një mbrëmje humanitare, e cila është quajtur “Ein Herz für Kinder” (Një zemër për fëmijët). Pjesë e së cilës ka qenë edhe reperja me prejardhje nga Ferizaj.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP