Kryeministri Spanjoll: URIME – Do ta pranojmë Kosovën

Kryeministri spanjoll, Pedro Sanchez njoftoi sot se do të takojë në fillim të shkurtit presidentin e Katalonjës, indipendentistin Quim Torra duke përjashtuar çdo referendum për pavarësi në këtë rajon autonom. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP

Ai ka njoftuar se do ta pranoj Kosoven.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP