Nëna lufton e vetme kundër luanëve për të mbrojtur të voglin e saj, do të mahniteni çfarë ndodh më pas (Video)

Një nënë e jep edhe jetën për të mbrojtur të voglin e saj. Në këtë rast, ajo përballet me luanët që tentojnë në të tëra anët ta rrëmbejnë buallin e vogël, si ushqim.
Në një çast, luanët arrijnë që t’ia marrin të voglin, mirëpo pikërisht atëherë, buaj të tjerë i vijnë në ndihmë nënës dhe arrijnë ta shpëtojnë buallin e vogël.

Ata më pas i përzënë luanët, dhe duke u afruar mes vete, arrijnë që ta mbajnë të sigurt pasardhësin e tyre.