Njeriu i cili jeton në brendësi të një Boeingu 727 në mes të pyjeve..Mahnitese

Kjo mund të duket për ju si ky aeroplan ka ul në mënyrë të mrekullueshme në pyll, por në fakt Një inxhinier, Bruce Campbell, është djalë prapa kësaj eshte e pabesueshme. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP

Ai do aeroplanët më shumë se çdo gjë në botë, dhe ai doli me një ide mahnitëse.

Ai e ktheu pasionin e tij në një vend ku ai mund të jetojnë. Bruce bleu një një aeroplan të tërin te çmontuar, e mori atë në një zonë të pyllëzuar jashtë Portland, Oregon. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP