Shikojeni lufff t ën që u bë në Terstenik të Drenasit!

Janë publikuar pamje të reja të luftës së fundit në Kosovë. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP

Në këto video që e shihni më poshtë është një ngjarje që është zhvilluar me 5 maj të vitit 1998 në Terstenik të Drenasit, transmeton DrenicaOnline.

Pamjet janë publikuar nga AP dhe janë arkivuar në kanalin e saj në youtube me shume nga videoja.