Vuçiq: Pak me deshtë e marrim Kosovën për 2 orë

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç në një intervistë i ka kërkuar shqiptarëve të ndalojnë këcrënimet me Shqipërinë e Madhe. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP

Sipas kreut të shtetit serb, Shqipëria e Madhe është një nga këcrënimet më të shpeshta, por sipas tij Beogradi do të përgjigjet në mënyrë paqës0re për të mbrojtur popullin.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP