E pabesueshme: Ja çka i beri burri Violeta Kukajt, e tregon vetë ajo

Sa më shumë që po i qëndron larg skenës muzikore dhe daljeve publike, aq më tepër po rritet kurioziteti për këngëtaren Violetë Kukaj-Ratkoceri. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP

Violeta nuk po sjell këngë të reja, nuk po jep intervista dhe me sa duket nuk është shumë e interesuar të jap sqarime për këtë distancim nga muzika..

Nëse keni menduar se mund të jetë i shoqi ai që i ka preferuar të tërhiqet, ky mund të jetë mendim i gabuar, gjykuar nga ajo çfarë thoshte vetë këngëtarja para disa vitesh. Me poshte keni intervisten e saj te plote.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP