Gruaja zgjohet nga koma, thotë se ka një mesazh të rëndësishëm nga ZOTI

Ka raste të rralla kur Perëndia flet me njerëzit, për të mirën e njerëzimit. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP

Gruaja në video më poshtë thotë se Perëndia sigurt i foli asaj, ndërsa ajo ishte në gjendje kome, dhe tani historia e saj e pabesueshme është duke shkuar tmerresisht dhe prekur zemrat e mijëra njerëzve.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP