Kur e ka dëgjuar Albin Kurtin duke i thënë presidentit ‘Hashim shko në Hagë’, jam rrënqethur

Sami Lushtaku, kryetar i degës së PDK-së në Skenderaj dhe ish komandant i UÇK-së, ka thënë sonte se ai dhe shokët e tij të luf tës janë të gatshëm të shkojnë vullnetarisht në Gjykatën Speciale dhe të kërkojnë dë nim maksimal, vetën për një arsye. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP

“Vullnetarisht po shkojmë e po kërkojmë dëním maksimal, vetëm le të dalin ata që i kanë kryer këto mas akra në Kosovë”, ka thënë Lushtaku në RTK.

Ai tutje ka folur për ata që në Kosovë po i gëzohen arre stimeve të pjesëtarëve të UÇK-së dhe po i dërgojnë në Hagë.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP