Muharrem Ahmeti i habit të gjithë, regjistron fakultetin për Hoxhë

Në emisionin e fundit për këtë vit 2021 në Zonë e lirë mysafir special ishte këngëtari i njohur nga Shqipëria Muharrem Ahmeti. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP

Biseda shkonte për mrekulli po cka vlen të ceket ishte deklarata e papritur që bëri Muharrem Ahmeti për herë të parë e që shkaktoi shumë huti si te Arian Cani ashtu edhe te publiku.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP