‘Ngulet’ rëndë burri i Vjosa Osmanit, ja se me cka e kapën policët

‘Ngulet’ rëndë burri i Vjosa Osmanit, ja se me cka e kapën policët. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP

Prindon Sadriu “zotëriu i parë,” i Republikës së Kosovës, është parë derisa ka përdorur veturën zyrtare të Presidentës së Kosovës, Vjosa Osmanit e cila është edhe bashkëshorte e tij. Vetura ku Prindoni shihet afër saj është fotografuar në lagjen e njohur në Prishtinë “Bregu i Diellit”.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP