NGUSHLLIME / 10 shtete tërheqin njohjen e Kosovës

Anëtari serb i Presidencës së Bosnjës, Milorad Dodik, i është gëzuar deklaratave nga Serbia se janë dhjetë shtetet që janë gati ta tërheqin njohjen e pavarësisë së Kosovës. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP

“Jam i lumtur të dëgjojë se janë dhjetë shtete që mund ta tërheqin njohjen e pavarësisë së vetëshpallur të Kosovës”, është shprehur ai, raporton Tanjug.

Ai ka thënë se gjithashtu është i lumtur me mbështetjen që Serbia i bënë ‘Republika Srpska’.

“Kemi marrëdhëniet dhe mirëkuptim më të madh mes vete”. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP