RRESPEKTO ME 1 LIKE: Adelina Ismaili i ka bërë me banesa 12 familje të varfra

Këngëtarja e mirënjohur shqiptare, Adelina Ismaili, është gjithmonë në qendër të vëmendjes kur në pyetje është muzika e saj. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP

Ajo ndër vite e ka argëtuar popullin shqiptar si interpretuese e shumë hiteve, të cilat në diskografinë shqiptare mbesin të pavd eks hme.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP

RRESPEKTO ME 1 LIKE: Adelina Ismaili i ka bërë me banesa 12 familje të varfra