Rusia këshillon Beogradin: Merreni këtë pjesë të Kosovës se PASURI të madhe ka aty

Rusia këshillon Beogradin: Merreni këtë pjesë të Kosovës se PASURI të madhe ka aty. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP

Rusët e konsiderojnë “rrenë të kulluar” çështjen e themelimit të Asociacionit të Komunave Serbe, se “Perëndimi dhe Prishtina nuk do të pranojnë që AKS-ja (Asociacioni i Komunave Serbe) të ketë pushtet ekzekutiv”, shkruan sot “Danas” i Beogradit.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP