Shkencëtarët mbetën të habitur nga kjo specie e vogël, a e dini se si quhet?

Studiuesit në Shtetet e Bashkuara kanë regjistruar një praktikë të panjohur më parë dhe të paregjistruar ma kamer tek një specie e quajtur Badger. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP

Kafsha e vogël ka qenë në gjendje që të groposë një lopë të tërë për ta ngrënë më vonë. Si ia ka arritur? Sigurisht, ai nuk mund ta tërheqë lopën për shkak të diferencave të mëdha, por videoja tregon se si arrin ajo ta bëjë një gjë të tillë.

Kafsha duket se ka aftësi ekonomike për të ruajtur ushqimin e saj për më vonë, duke fshehur lopën nga konkurrentët. Videoja është regjistruar në shkretëtirën e Utah. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP