Gruaja e miliarderit te njohur: Djali im nuk më quan “mama”, ajo fjalë është e neveritshme

Partnerja e Elon Musk, këngëtarja Grimes, zbuloi se djali i saj po e quan me emrin e saj të vërtetë, Claire.

Artistja beson se djali i saj 16-muajsh po e bën këtë sepse ai është “shumë depërtues”.

Të jesh nënë për ndonjë arsye është shumë e çuditshme. Unë nuk identifikohem me atë fjalë që është gjithashtu shumë e çuditshme sepse X, ai më quan Claire, por jo nënë,” tha ajo për Vogue.

Ajo shtoi se mendon se djali i saj, të cilin e ka me Musk, mendon se nuk i përshtatet asaj ta quajë “nënë”.

Ndoshta ai ndjen intolerancën që kam për fjalën nënë. Unë as nuk e di pse ajo fjalë është kaq e neveritshme për mua, unë respektoj amësinë, por nuk mund të identifikohem me të,” tha ajo.

Grimes shpjegoi gjithashtu se si lindja e djalit të saj hapi një botë krejt të re të krijimtarisë.

“Unë mendoj se lindja e një fëmije për mua ishte një lloj rilindje e madhe, artistikisht,” përfundoi ajo.

Këngëtarja 33-vjeçare filloi të takohej me sipërmarrësin 50-vjeçar në vitin 2018. X ishte fëmija i parë i Grimes dhe fëmija i shtatë i Musk, gjashtë prej të cilëve ai i ka me ish-gruan e tij Jennifer Justine Wilson.

Grimes dhe Musk kishin fëmijën e tyre të parë së bashku në maj 2020. Sipas Grimes, djali i tyre fillimisht do të quhej X AE A-XII, por ata e ndryshuan në X Æ A-12 pasi ligji i Kalifornisë ndalon përdorimin e numrave në certifikatat e lindjes.

Musk pas lindjes kishte treguar kuptimin e emrit të pazakontë: “X, ndryshorja e panjohur,” Æ – drejtshkrimi im kukudh i Ai (dashuri dhe/ose inteligjencë artificiale) A-12 = pararendës i SR-17 (avioni ynë i preferuar). Asnjë armë, asnjë mbrojtje, vetëm shpejtësi. I madh në betejë, por jo i dhunshëm.