Besnik Bislimi ofendon: Më i vlefshëm një korrier i Kurtit sesa një kryetar i PDK’së

Zëvendëskryeministri i Kosovës Besnik Bislimi ka ofenduar rëndë kryetarin e Partisë Demokratike të Kosovës në fjalën e tij në Kuvendin e Kosovës, shkruan Gazeta Metro.

Në një përplasje mes tyre, Bislimi ka thënë se më i vlefshëm është një korrier i kryeministrit Kurti sesa një kryetar i PDK’së.

“Më i vlefshëm në Kosovë është një korrier i kryeministrit Kurti se një kryetar i PDK’së.”, ka thënë ai.

I pari i PDK’së ka thënë tutje se nuk është marrë dhe nuk do të merret me zv.kryeministrin Bislimi