Kryeministri ne Shkup, Presidentja ne Amerike, Ministri i Mbrojtjes ne Oslo, a Serbia me aviona ne veri te Kosoves!!!

Berat Buzhala, ne faqen e tij shkruan kunder udhetimeve te Kryeministrit, Presidentes dhe ministrit te mbrojtjes. Statusi i tij vijon me poshte:
Kryeministri ne Shkup, Presidentja ne Amerike, Ministri i Mbrojtjes te familja ne Oslo, Serbia me aviona ne veri te Kosoves.
Hajde m’i thane Prindonit, vishi teshat e ushtrise e shko priju policise per ne pikat kufitare, e mos i le me ece kame 10 kilometra neper lluga, per me mbrri deri ne kufi.
A e mbani ne mend kur thojshin, si ta marrim na pushtetin strukturat paralele shuhen?
Ka mundesi qe Edi Rama eshte mik i Vucicit, ama Albin Kurti eshte aleat strategjik i Vucicit. Nese nuk je ne gjendje me i mbeshtete policine, nese nuk ki plan B ne rast te rezistences serbe, atehere ti nuk leshohesh ne avantura.